A Travellerspoint blog

Cohyaique - Chaiten -- "Bus from Hell"

Dames en heren,

Allereerst ! BELANGRIJK NIEUWS ! Liesbet wordt tante ! Tessa en Bart verwachten een kleine snotter voor augustus !!! WOEPIE DE POEPIE !

de globetrotters zijn er weer...

Allereerst wat gezellig rondhangen in Cohyaique -- de nodige verzorging: kappersbeurt voor de heren SSCN7407.jpgSSCN7406.jpg

bezoek aan het Matestandbeeld SSCN7408.jpg
en Liesbet die een nieuw hartediefje vond, nu ze al haar kindjes moet missen SSCN7409.jpg

Om dan gisteren onze "worst experience" tot hiertoe te ondergaan- gelukkig konden we deze delen met onze canadese makker Omer en een andere duitse rakker.
The Worst Experience genaamd: "Buses Becker" > 420km van Cohyaique naar Chaiten in -- hou u vast -- 16 uren!!
Dé schuldige: de bus van onze goeie vriend Becker - max 30 km/u vlak - bergop van 0 tot 2,5 km/u
SSCN7402.jpg SSCN7404.jpg
We vertrokken om 8u ´s morgens en om 0u30 kwamen we aan in Chaiten. Na een verschrikkelijke rit, zonder beenruimte, op het wiel gezeten ... heerlijk toch! We bereiden ons al stilletjes voor op Bolivia.
Gelukkig was het landschap prachtig, het zag er uit als fris groen regenwoud --SSCN7400.jpg SSCN7401.jpg SSCN7403.jpg
Nog een beangstigende busherinnering:
Gezonde voeding voor kindjes is hier ver te zoeken : op de bus was een familie met drie kindjes die 3liter cola - 4 pakken koeken - 3 zakken chips - ijslollies - snoeplollies - chocolade - 3 appels (om het een beetje gezond te houden) én 1 citroen. Ze aten non-stop de 16uur rond, één van de klein mannen ging dan boulemie-gewijs eens goed overgeven en begon opnieuw te snoepen!

Vandaag, prachtig weer - felle zon en geen wind - gaan genieten in een thermisch bad van een 40 graden -- midden in het woud-- SSCN7414.jpg SSCN7415.jpg

Tja, maken jullie maar mooie sneeuwmannen, we zullen aan jullie denken!
Dikke kussen!

Posted by joenstock 14:32 Archived in Chile

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

HeOLAba tante Liesbet en ome Jeroen,

Die kappersbeurt voor de heren is blijkbaar goed meegevallen.
Ik vrees ervoor dat dit bij Liesbet niet het geval was. Op elke foto verbergt ze haar haarbos, of wat er van overschiet, onder een hoofddoek. De ravage moet enorm zijn.
Meelevende groetjes, Marc.

by m-a-r-c

helaba hier de andere meter.
ik zit hier nubij ons nore. ze zit hier met haar grote oogjes naar het scherm te staeren. we waren van plan om een wandelingetje te doen maar het regenweer hetin bouwel liet dat niet toe. ha ja toen ik die foto te zien kreeg van de hangbrug heb ik beslist dat ik ook zo een ding in de tuin wil. het is echt wel supper leuk om jullie avonturen te volgen. groetjes

by metersofie

Euh? 3liter cola - 4 pakken koeken - 3 zakken chips - ijslollies - snoeplollies - chocolade... ik ken een kindertehuis in S. waar ze dat nog niet op een héél jaar krijgen !
Wat een bus zeg ! En ik die dacht dat Marc zijn buske het enige ter wereld was dat het geluid van een oud vliegtuig produceerde maar amper vooruit kwam.
Jullie vriend Omer heeft wel prachtig werk zag ik op z'n site. Moest die zich in juni vervelen kan hij naar graspop komen.

Byebye... (22.40)

by Ian R

Heloala,
Den Timo wordt nu toch een beetje jalours zenne. En ik bovendien helemaal extra veel, wat zou ik nu toch allemaal nie geven om samen met jullie in dat natuurlijk bad te zitten! Met de baby alles goed, moet deze week een dikke 10 cm zijn met schattige voetjes van 1 cm. Missen jullie nog steeds minstens evenveel.

Doei, Tessa

by barttessa

proficiat liesbet. dat is leuk nieuws seg.

zo een warmwaterbad zou ik ook wel willen. niet dat het hier nog sneeuwt, maar regenen, regenen.

by liezebies

helaba!!!!

Goh maai zeg ik wou dat ik der bij kon zijn! Echt super schoon ginder.
Ik geloof heel goe dat da kind na het eten van alle snoep en koeken ff misselijk was.... met al da gehobbel ge zou voor minder ;-)

Toch ook wel echt super tof nieuws dat we hier mogen lezen!! Een welgemeende super dikke proficiat aan Bart en Tessa met de die groeiende kleine spruit!!!!!!! Geniet ervan, het is een super mooie tijd ;-) Natuurlijk ook een proficiat aan onze tante Lies en Nonkel Roen, jullie hebben weer een reden om leuke kadootjes te kopen!

Een dikke kus van ons allen een zwaaike van Jonas en Wout X

by famous 5

waaaaawww!!! fantastisch nieuws!!! nen dikke proficiat aan bart en tessa en aan tante liesbet ook natuurlijk!!!
dikke kussen uit bouwel!!!

by Katrien

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Login