A Travellerspoint blog

Vicuña - paradise town

sunny

Hola amigos,
ondertussen alweer aangekomen in Vicuña, een heel stuk verder naar het noorden. De temperatuur is hier gemiddeld 30º en regenen doet het hier zo goed als nooit! Dat zie je ook aan al de huizen die halfopen'lucht' gebouwd zijn. We verbleven hier in een fantastische hostal/hotel met grote tuin
SSCN7958.jpg SSCN7981.jpg
en een heel vriendelijke familie. Liesbet werd al meteen dikke vriendinnen met de kleine Conie van 2.
SSCN7957.jpg
Het hotel/hostal staat trouwens te koop: 1400m2 voor 130.000 euro, mét kamers voor 3 families en een heel grote tuin! Dat doet je al wel eens nadenken!

Een tochtje naar de pisco brouwerij Capel was een absolute must!
Vicuña ligt nl. in de Valle Pisco Elqui, een druivenstreek waar deze chileense drank word gebrouwen.
SSCN7956.jpg SSCN7955.jpg
Die avond zagen we sterretjes ;-) Neenee, niet van de drank maar in het Observatorium Mamalluca -- we waanden ons eventjes in een echte Science Fiction film en zagen Saturnus met zijn ringen!
Jammergenoeg geen foto´s want zo hightech is ons nikonneke niet!

We hebben de Pisco Vallei ook nog al "caminando" verkend en als aflsuiter een deugdoende afkoelende plons gewaagd.
SSCN7980.jpg SSCN7979.jpg SSCN7978.jpg
Wie is in godsnaam die witte?

Adios todos! Morgen gaan we `en route´ op zoek naar dolfijnen, dus het volgende verslag kan weer even duren!

Posted by joenstock 15:21 Archived in Chile

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Helaba,
Chique dinges, een ontspannende plaats als de deze is af & toe nodig tussen de nachtbusjes. En nog geen kiekes in zicht tijdens de busritten?
La Belgique, nog steeds dezelfde shit. Weinig zon, veel regen en niet al te veel te beleven. Zeker nu ik gekluisterd ben door een gerellige pijn in de bekken en de rug. De dokteurs sturen mij van t kaske naar de muur ... leef er maar mee zwanger geval. Als ik nu kon beslissen om dieë kleine bagader de komende 6 maanden op sterk water te laten verder groeien ... daar tekende ik direct voor ! Tot overmaat van rampen was ik het stilzitten kotsbeu en zijn we gisteren naar een natuurgebied geweest vol vogels. Een wandeling van een dik uurtje normaal gezien, maar de 2 kippen van oevel hadden hun route natuurlijk nie bij de hand en met het oriëntatiegevoel van een mannelijke stynen zijn we 2,5 uur onderweg geweest. De pregnant one stortte bijna in, elke stap voelde ik door heel het body. Vandaag super stijf natuurlijk. In vergelijking van jullie 4-daagse peace of cake, maar met mijn lijfke was dat toch wel de vergelijken denk ik. Over body gesproken ... den onderkant van de buik is wat aan het uitzetten, tot mijn grote verbasing fitte er nog maar 2 broekjes uit mijn garderobe. Mijn eerste zwangerschapsshopping ... van antieke gevallekes à la prémamant ... tot slecht passende, weinig inspirerende en vooral weinig broeken voor aliënvrouwen met een buikje van jbc ... tot exclusieve ensemblekes van bella bellini ! Allée winkelen is nie zo gemakkelijk, goe combineren en nie alleen naar de goesting zien, maar ook naar het prijskaartje en de combinatiemogelijkheden, heb ik toch al een 6-tal stuks in mijn kas hangen. Er is één kleedje, waar Liesbet weg van gaat zijn, denk ik. Als de buik rijp is en de shun is shining, zal ik het eens aandoen en er ne schone picture van opsturen. Voor de rest geen spectaculair nieuws uit Oevèl cité. Zo nu hebben jullie ook eens een 'reis'verslag uit de verre stille kempen uit casa stynen vervecke X

by barttessa

Hali Hola,

Groot nieuws!!!! Bobbejaan Schoepen plant deze zomer een grootse comeback, met een nieuwe cd waar o.a. Daan en Axelle Red aan meedoen!!
Eerder heeft hij deze maand al een Zamu gewonnen voor zijn carrière. Maar ja, jullie willen persé op reis zijn tijdens de festiviteiten deze zomer... jammer. De jodelende cowboy rules!!!

Veel plezier daar, groetjes,

Roel-Kitty-Lore-Bent

by Roel

Hoi hoi!
Het is ginder dik in orde, da is er aan te zien! Ja dieje witte, da was precies ene dieje gaan skien was, bruin gezichtje maar voor de rest... Daar moete nog aan werken he! Ja lies, dieje foto in tziekenhuis, da was wel ff schrikken,en da allemaal voor een wrat, ge kunt wa voorhemme aan den andere kant van de wereld.
Hier in Olen, niks speciaal te vertellen denk. Euh, café tdorp is heringericht, das nu groter geworden me ne vierkante toog, ma ben er zelf nog ni geweest intussen. Vorige week hebben wij op trouwfeest van Loes borghs gezeten, die is miss wel van uwe leeftijd of ni? Twas wel een goe feestje. En voor de rest... ja onze Door doet het nog steeds zeer goed, hij gaat al naar de 6kilo, dus das ok al een pakske he. Ik hoop da ge die fotokes gekregen hebt.
Zeg kunnen jullie ervoor zorgen dat ik terug jullie post krijg, want ik krijg niks nemeer aan, Raf stuurt da dan wel door, maar das maar ambetant he. Thanx!
Zeg, geniet nog he mannekes!
Dikke kus van ons gedrie!

by pauweltje

Pisco Sauer: hmmmmm.....
Greetz,
Liesbeth

by Liesbeth R

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Login