A Travellerspoint blog

Los caballeros de San Pedro


View from A to Z on joenstock's travel map.

Hola Hola,

We zijn ondertussen veilig aangekomen in Bolivia! Ze hebben hier erg veel last van wateroverlast dus zou het kunnen dat onze reisplannen gaan veranderen. Waarschijnlijk eerst Peru en dan terug naar Bolivia! We houden jullie op de hoogte.

Even een paar dagen terug in de tijd: na onze Socaire-ontdekking wilden we nog eventjes snel Liesbet's grote kinderdroom verwezenlijken: een ritje op een paard ;-)
SSCN8636.jpg SSCN8637.jpg
Als volleerde caballeros bestegen we onze rossen en gingen we 3 uurtjes San Pedro en omstreken verkennen. Het indrukwekkendste was de 'Valle de la Muerte', we waanden ons helemaal op de planeet Mars.
SSCN8635.jpg SSCN8289.jpg SSCN8291.jpg SSCN8292.jpg
Liesbet's paardje was een lui beest en bleef dus altijd ver achter... tot de andere paardjes niet meer in zicht waren, dan zette ´Gladys´ het op een drafje in de achtervolging.
SSCN8516.jpg SSCN8517.jpg
Het trotseren van 3u San Pedro Sol (zonneke) kostte Jeroen wel zijn middag- en nachtgezondheid. Een zonneslagske gooide bijna roet in het eten voor de tocht naar de fantastische Salar de Uyuni! Het verslag van deze indrukwekkende 3-daagse volgt één dezer dagen!

Boliviaanse kushandjes!

Posted by joenstock 15:10 Archived in Chile

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

HeOLAba,ik zit hier op het ogenblik ook in het buitenland al is het niet zo ver van huis. We zijn voor een 4 tal dagen in Lissabon. Leuke stad en mensen. Alleen moeilijkheden met dit "QWERTY" toetsenbord.
Groetjes, Marc.

by m-a-r-c

Hallo la bas,

Hier begint het zonnetje er nu al deftig door te komen. Mooie foto's trouwens op de site, net 'the Good, the Bad and the Ugly', alleen ontbreken er nog foto's van the Good! Volgende keer beter.
Muchos groetsos en 3 dikke kussen voor Jeroens verjaardag, PIPIP HOERA! Uw taart zullen we dit jaar invriezen.

Doeiiiiiiiiiii.

by Roel

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Login