A Travellerspoint blog

La Boca y el Tango

sunny 31 °C
View from A to Z on joenstock's travel map.


Vandaag op ontdekkingstocht naar de armste, maar kleurrijkste wijk van Buenos Aires, la Boca. Thuishaven van de bekende voetbalclub Boca Juniors, waar Maradona en Batistuta hun eerste balletjes trapten. Wij als echte voetbalfans, nooooootttt, zijn zelfs hun stadion gaan bezichtigen.

SSCN6583.jpg SSCN6581.jpg SSCN6580.jpg

Gelukkig geen hooligans vandaag, op een zondag vertoon je je het best niet te dicht in de buurt, want dan spelen de juniors !

We wandelden door de kleurrijke straatjes gevuld met kunststandjes en tangodansers. Een heel gezellige sfeer en overheerlijke steak! Waar onze Jeron zelf kon meeproeven van een wulpse tangodanseres ' door een dansje' wel te verstaan - spijtig genoeg geen foto omdat Liesbetta te druk bezig was met te controleren of de danseres haar hand niet te diep naar Jeron's achterste gleed... wordt vervolgd !!

SSCN6582.jpg SSCN6584.jpg

Een van de zotte dingen in Buenos Aires is de Av. 9 de Julio, met wel 9 rijvakken.

SSCN6585.jpg

Gisteravond ontdekten we ook een minder mooie kant van Buenos Aires. De collectivos ' groepjes arme mensen, vooral indianen' grazen in de vuilzakken op straat op zoek naar plastic en vullen hiermee hun gigantische karren om een centje te verdienen. Her en der zaten zelfs kleine kindjes tussen de zakken afval.

... morgen vertekken we naar Ushuaia ... weg van de drukke stad ... op naar 'el fin del mundo'

Hasta luego !

Posted by joenstock 13:49 Archived in Argentina

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Leuk verslag en prachtige foto's. Leuk dat de thuisblijvers zo verwend worden!

by Ian R

Hey Liesbet & Jeroen,
...dat wordt voor mij ook een zwaar jaar hoor. Ik volg de reis van Nick & Anja op de voet en jullie verhaaltjes komen hier rond middernacht binnen. Om de collega's op de hoogte te houden print ik ze (zonder commentaar) af en steek ze in het logboek in de koffiekamer.
Dus zie wat je schrijft hé Liesbet!,
Ik merk ook dat Jeroen al volop Istock materiaal aan het verzamelen is.
Groetjes, Marc.

by m-a-r-c

Ola Amigos!!

Lijkt me wel sjiek om zo ne tango te doen kunnen we bij jullie op tangoles komen?
BTW hoeveel uurverschil is er bij jullie?

Groetjes vanuit het regenachtige belgenlandje ;-)

by famous 5

Hellookes daar,

We waren er dus ni geraakt in zaventem (zwaar schuldgevoel!), dus ge moogt 2 mojitos verwachten bij aankomst.
Wij wensen jullie veel fun en weinig irriterende insecten toe op het einde van de wereld.
Maar volgens de laatste berichten zijn jullie al stevig gestart met het verkennen van een mysterieus werelddeel. Doe zo voort!
We verwachten dagelijkse diepgaande reportages vanuit Ushuaia via de lokale illegale telefoonshop.

ps: belgie = regen, wind, gene winter & communitair gehaketak op het nieuws.

groetjes van Michiel & Inge.

by maike-inge

Beste Liesbet & Jeroen,
vandaag echt beestig weer. Rukwinden tot 120 km per uur. Wanneer de kinderen moesten opgehaald worden vielen er 2 bomen over de dreef naar buiten. Brandweer laten komen om de bomen te verwijderen.
En dit allemaal terwijl jullie liggen te bakken in de zon. Om de weergoden te sussen en de zon vanuit Argentinië naar hier te lokken hebben we de schatjes van Liesbet een zonnebrillekje aangepast (zie foto op volgende link:
http://roxa.be/download/stormweer.jpg
Maar het hielp spijtig genoeg niet.
Groetjes Marc, met dank aan sponsor: photoshop

by m-a-r-c

<a href="http://roxa.be/download/stormweer.jpg">De foto</a>

by m-a-r-c

Sorry voor het geknoei met de link. Degene die hierboven staat is de enige die werkt.
Marc.

by m-a-r-c

Hoi allebei!
Alé zeg, jullie zijn amper een weekje weg, en op enkele dagen hebben jullie precies al fantastisch leuke dingen gezien! Da is gewoon de max he. De jaloezie druipt er af bij mij, kzal onze Door nog maar eens extra knuffelen en dan gaat da wel effe over. Geniet er van he. Trouwens, amai, jullie zijn nog echt op weg om Dorpsrcrossersleden te worden zeker, na jullie voetbaluitstap, geweldig!
groetjes van ons gedrietjes xxx

by pauweltje

Hey Liesbet, volgende week komt uw favorietje Jonathan weer terug in de groep !

by Ian R

eindelijk dat heeft wat geduurd voor ik iets kon schrijven. maar met behulp van ons katrientje is het gelukt. hier is alles heel goed. ons nore is nu op bezoek. en morgen gaan we lekker eten en griezelen in het spookhuis. groetjes van meter sofie en den davy

by metersofie

Hallo

Zo te horen en te zien is het daar allemaal dik in orde. Lijkt me geweldig om zo van plaats naar plaats te trekken en elke dag iets anders te ontdekken. Luc heeft nog geen aansluiting op het net ze zijn nog niet langs geweest, maar ik houd hen wel ook op de hoogte van jullie avonturen. Zoals jullie in de vorige posts kunnen lezen is het hier "grellig" weer geweest. Heb de kelder vol water gehad maar dat is alweer opgelost. Voor de erst niet speciaals te melden buiten het feit dat jullie de groeten krijgen van iedereen.
Groetjes
Rob, Sabine en Dries
Luc en Francine

by Ro-Sa

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Login